POLITIKA PRIVATNOSTI

 

Popunjavanjem raspoloživih zahteva (kontakt obrazaca) na našoj veb stranici slažete se sa ovom Politikom privatnosti i slažete se da ćete biti kontaktirani prema navedenim kontaktnim informacijama.

U potpunosti ćemo poštovati sva vaša prava u skladu sa propisima za zaštitu ličnih podataka u Republici Srbiji i opštim propisima o zaštiti podataka za članice Evropske unije (GDPR).

U skladu sa postojećim propisima za zaštitu ličnih podataka, imate pravo pristupa, ispravke, brisanja, ograničavanja obrade, primanja kopije vaših ličnih podataka za svoje potrebe ili prenosa na drugog dobavljača usluga po vašem izboru (prenosivost), kao i pravo da se ne slažete po pitanju obrade vaših ličnih podataka kada se ti podaci obrađuju u svrhu direktnog marketinga, po pitanju informisanja i automatskog odlučivanja.

Takođe možete poslati instrukcije o sudbini Vaših informacija nakon Vaše smrti.

Možete da povučete Vašu saglasnost u bilo kom trenutku. Sva ova prava se primenjuju u okviru ograničenja predviđenih postojećim propisima za zaštitu ličnih podataka.

Ova prava možete ostvariti tako što ih jednostavno zatražite od ORL I TINITUS Centra slanjem imejla na kontakt@orl-tinitus-centar.rs.

Koje lične podatke skupljamo i zašto ih skupljamo?

Na pojedinim delovima ovog internet sajta tražimo lične informacije o Vama kako bismo vam omogućili ostvarivanje određenih prava, kao što je pružanje izvesnih informacija koje zatražite. Ovo činimo putem upotrebe online formulara i svaki put kada nam pošaljete svoje detalje e-mailom. Informacije koje dobijemo od Vas mogu uključivati Vaše ime i prezime i e-mail adresu. Od vas nikada nećemo tražiti dodatne informacije koje nisu neophodne da biste dobili uslugu koju ste zatražili.

Kolačići na Internet pretraživaču

„Kolačići“ (Cookies) su male tekstualne datoteke koje su snimljene na vašem uređaju (računar, mobilni telefon, tablet …) da biste pratili kretanje vašeg pretraživača na veb sajtu i ne povezuju se sa vašim ličnim podacima koje ste nam dali. Uz pomoć takvih fajlova, omogućeno je kretanje posetilaca po stranici, a samim tim se i prikupljaju podaci kako bi poboljšalo korisničko iskustvo, optimizovali i poboljšali funkcionalnost veb-sajta. Sajt ima tip kolačića koji je sačuvan na računaru korisnika sve dok je podešen u pregledaču. Korisnici mogu da odaberu da internet pretraživači odbijaju kolačiće. Ako korisnici odaberu ovu funkciju, određeni delovi sajta možda neće funkcionisati kako je predviđeno.

Kada posetite našu veb lokacijau ili koristite naše aplikacije ili druge digitalne alatke, mi možemo, u zavisnosti od vaše saglasnosti, koristiti kolačiće, piksele za kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje sledećih podataka:

SEO Team doo koristi kolačiće drugih proizvođača (Google Analytics). Ovi kolačići služe za anonimne statistike o posećivanju sajta i ne uključuju lične podatke. Više o njima možete saznati ovde https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Imajte na umu da uvek imate potpunu kontrolu nad kolačićima. Većina pretraživača nudi potpuno isključivanje kolačića pomoću opcija, za svaki pregledač odvojeno.

Otkrivanje informacija

Informacije koje nam date čuvaju se na našem serveru, a mogu im pristupiti naši zaposleni, državni organi, naši pravni sledbenici i lica koja angažujemo da obrađuju podatke u naše ime u svrhe navedene u ovoj politici ili druge svrhe za koje ste Vi dali odobrenje. Takođe, možemo preneti informacije o upotrebi našeg internet sajta trećim licima ali to neće uključivati informacije na osnovu kojih Vi možete biti identifikovani. Osim ako to zakon ne nalaže, nećemo ni na koji način učiniti dostupnim niti distribuirati informacije o Vama koje nam pružite, bez vašeg prethodnog odobrenja.

Maloletna lica

ORL I TINITUS CENTAR preporučuje svim roditeljima ili starateljima da decu uče bezbednom i odgovornom postupanju sa ličnim podacima na Internetu. Maloletnici ne bi trebali da otkrivaju svoje lične podatke ORL I TINITUS CENTAR bez prethodne dozvole roditelja ili staratelja. ORL I TINITUS CENTAR svesno nikada neće uzimati lične podatke od maloletnika, niti ih na bilo koji drugi način koristiti, niti ih ustupiti trećim licima bez dozvole.

 

Kako štitimo vaše podatke?

Svi transakcioni podaci su zaštićeni SSL šifrovanjem kada se razmenjuju između veb pregledača i Usluga. Da bi zaštitili podatke koji se skladište na našim serverima, mi takođe redovno pratimo naš sistem tražeći eventualne propuste i napade, i koristimo najviši nivo sigurnosnih pristupa našem centru za čuvanje podataka. Međutim, s obzirom da internet nije 100% sigurno okruženje, ne možemo da osiguramo ili garantujemo sigurnost bilo kog podatka koji se prosleđuje. Ne postoji garancija da se informacijama ne može pristupiti, da budu otkrivene, izmenjene, ili uništene kršenjem bilo koje od naših fizičkih, tehničkih, ili upravljačkih mera zaštite. 

Promene politike privatnosti

Zadržavamo pravo da promenimo ovu Politiku privatnosti, s vremena na vreme. 

Linkovi sa internet sajtovima trećih lica

Internet sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije ORL I TINITUS CENTAR . Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. ORL I TINITUS CENTAR ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. ORL I TINITUS CENTAR ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti ORL I TINITUS Centra.

Poruke elektronskom poštom

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-poštu) s ličnim podacima po kojima vas je moguće identifikovati, bilo putem e-pošte s pitanjem ili obrascem koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahteva.