logo
  • Zakažite pregled
    +381 11 4087 550
    +381 63 4488 56
  • Radno vreme
    Ponedeljak - Petak 10-20h

Audiovox d.o.o.

Audiovox d.o.o.  je kompanija sa višegodišnjim iskustvom u oblasti slušnih aparata i postoji od 2000. godine kada je osnovana u Beogradu. Osnovna delatnost firme je distribucija slušnih aparata svetskog lidera u ovoj oblasti, danskog proizvođača Oticon. Audiovox zastupa i proizvođače audiološke opreme, pomoćnih slušnih uređaja, implant sistema kao i proizvođača traheostomskih kanila Fahl.

Kontinuiranim ulaganjem u svoje poslovanje i širenjem mreže prodavnica, Audiovox je trenutno stigao do pozicije da ima 18 predstavništva širom Srbije i preko 40 zaposlenih specijalizovanih za različite oblasti. Kompanija je tokom višegodišnjeg postojanja izrasla u lidera na tržištu Srbije u oblasti audiologije i audiološke opreme.

Danska kompanija Oticon je jedna od najstarijih i najvećih svetskih proizvođača slušnih aparata sa više od 100 godina tradicije u ovoj oblasti koja garantuje vrhunski kvalitet proizvoda. Oticon modeli slušnih aparata su savremenog dizajna prilagođenog zahtevima korisnika. Najnovija tehnologija garantuje vrhunski kvalitet aparata koji mogu korigovati različite stepene oštećenja sluha,osim lakih, aparati mogu uspešno korigovati i veoma teška oštećenja.

Kompanija Audiovox je uvek na raspolaganju osobama sa oštećenim sluhom i njihovim porodicama i predstavlja maksimalnu podršku i pouzdanog partnera svakom korisniku slušnih aparata tokom perioda korišćenja.

LogoMedica

LogoMedica

Centar za patologiju govora – LogoMedica osnovan je s ciljem da pruži usluge i pomoć svim osobama, od najmlađe do najstarije životne dobi, koje se susreću sa problemima govora i jezika.